WAAROM ByCK?

De kracht van ByCK zit in een persoonlijke en weloverwogen benadering. De ontwerpen kenmerken zich door maatwerk en eigenheid. De indeling en vormgeving dienen optimaal aan te sluiten op het gebouw en de wensen van de opdrachtgever. De toepassing van verschillende materialen en stijlen levert een spannende mix op. ByCK onderzoekt samen met u uw voorkeuren, denkt praktisch met u mee en draagt er zorg voor dat alle ruimtes optimaal benut worden. Dit wordt bereikt door de ligging, lichtinval en activiteiten van alle bewoners of gebruikers in ogenschouw te nemen. Door vragen te stellen, te luisteren en te kijken doorgrondt ByCK de huidige manier van leven of werken.

ByCK zet zijn deskundigheid graag breed in en werkt met veel enthousiasme aan een grote diversiteit van projecten. Het werkgebied strekt zich uit van het ontwikkelen van interieurontwerpen, meubelontwerpen, kleurontwerpen en lichtplannen, tot het maken van een totaalontwerp voor nog te realiseren projecten.

Wat vaak wordt onderschat is de kracht van het digitaal uitwerken van een ontwerp. ByCk maakt voor u een digitaal ontwerp van de ruimte (s). U kunt hierdoor visueel door de ruimte(s) lopen en krijgt daardoor een perfect beeld van het eindresultaat. Een digitaal ontwerp is essentieel bij de daadwerkelijke uitvoering. Het bespaart u veel kosten en tijd omdat zo goed als alle eventuele  extra/meerwerkkosten  (welke pas aan het licht komen tijdens de bouw)  worden voorkomen.

verlichting ByCK